Karolien Lafaut kantoor Tielt foto Stijn Vereeken 45
nieuws - 04.11.2021

Neem een kijkje in het nieuwe kantoor van Karolien Lafaut

Zag jij het al? Deze zomer namen we onze intrek in ons nieuw kantoor in Tielt. Karolien en de interieurarchitecten bij Interiors by Karolien wikten en wogen elk aspect van het interieur zorgvuldig af om tot een totaalplaatje te komen dat onze visie als projectontwikkelaar 100% weerspiegelt: professioneel met een warme, persoonlijke touch. Neem een kijkje binnen!

Black and gold als rode raad

Het onthaal zet meteen de toon van het volledige kantoor: de rode draad is stijlvol zwart met a golden touch. De gouden K breekt de zwarte wand die de weg leidt naar de burelen enerzijds en naar de bar en vergaderzalen anderzijds.

Karolien Lafaut kantoor Tielt foto Stijn Vereeken 18
Karolien Lafaut kantoor Tielt foto Stijn Vereeken 42

Vergaderen in stijl

In de vergaderzaal kunnen we aan klanten met zicht op de bar en haard uitleg geven over onze projecten op groot scherm. Doorgaans is een scherm een storend element in het interieur, hier is het op subtiele wijze ingewerkt in de zwarte wand die naadloos doorgaat naar de bar. Om nog meer connectie met de bar te krijgen, kunnen we de schuifdeur met zwart, metalen frame volledig openschuiven en brengen we zo extra sfeer in de vergaderzaal.

De trendy kuipstoeltjes met woleffect aan de zwarte tafel met gouden rand brengen zachtheid in de strakke ruimte. Door de verschillende motieven in de stoelen krijgt de vergaderzaal een speelse touch.

Karolien Lafaut vergaderzaal compilatie 2
Karolien Lafaut kantoor Tielt foto Stijn Vereeken 36

Let's get to work!

Er wordt hier - hard ;-) - gewerkt dus ook de burelen kregen bijzondere aandacht voor een maximaal werkcomfort: aangename bewegingsruimte rond de burelen, plaats om plannen open te leggen, voldoende bergruimte voor dossiers, veel daglicht en een huiselijke sfeer staan hier centraal.

Zowel in de aparte als in de landschapskantoren trekken we opnieuw de zwarte draad door: de tafels, maatkasten en bureaustoelen baden in het zwart, een strakke lijn die doorbroken wordt door de parketvloer en stoffen gordijnen.

Karolien Lafaut kantoor Tielt foto Stijn Vereeken 49
Karolien Lafaut burezau compilatie

Trendy en toch tijdloos, strak en toch warm: ons kantoor beantwoordt aan al onze interieurwensen.

Karolien Lafaut

Eyecatcher in het kleinste kamertje

Om de inspirerende totaalbeleving tot in het kleinste kamertje door te trekken, zorgen we ook daar voor een eyecatcher met de vrijstaande wastafel en designkraan.

Karolien Lafaut kantoor Tielt foto Stijn Vereeken 52

Get in the mood aan de stalenwand

Interieurkeuzes maken was nog nooit zo inspirerend: de stalenwand fungeert als een etalage van verschillende moodboards. Onze interieurarchitecten Lien en Michelle combineren kleuren en materialen om interieurs op maat te creëren.

Karolien Lafaut stalenwand compilatie
Karolien Lafaut kantoor Tielt foto Stijn Vereeken 24

Afterwork in de bar

Het kloppende hart van het kantoor: in de bar lieten we ons volledig gaan in onze passie voor interieur. Van de open haard met het patchworktapijt dat magnifiek contrasteert met het visgraatparket, tot het barmeubel dat volledig in zwarte natuursteen is afgewerkt: de look and feel van de verklapt niet alleen onze persoonlijke interieurvoorkeuren maar toont ook hoe je aan een überstrak interieur een warme touch geeft.

Ook hier zie je opnieuw de winning combination van zwart- en goudtinten, subtiel in de verf gezet door de indirecte verlichting.

Karolien Lafaut kantoor Tielt foto Stijn Vereeken 30
Karolien Lafaut bar compilatie

Geïnspireerd?

Spring gerust eens binnen of neem contact op met Michelle of Lien om jouw interieur vorm te geven.

Karolien

Gerust zijn dat jouw vastgoedinvestering opbrengt?

Vraag nu gratis een rendementsstudie aan voor de prestige home
van jouw voorkeur en investeer zonder risico.

Bekijk het aanbod te koop