Beeld04

Lethis, Lendelede

Nieuwbouwappartementen

Route
Locatie
Lendelede
Type
Nieuwbouwappartementen
Aantal units
14 appartementen

Strak & stijlvol wonen in het groen: Lafaut Projects realiseert uw mooiste woondroom met het gloednieuwe project te Lendelede.

Langs de Stationsstraat in Lendelede, op een boogscheut van het centrum van de gezellige gemeente, komt dit strakke nieuwbouwproject. Residentie Lethis biedt 14 ruime appartementen met prachtige zonneterrassen tot 50m²!

Het project wordt afgewerkt in een moderne en tegelijk tijdloze stijl. De residentie onderscheidt zich door haar magnifieke afwerking met houten bekleding, die de strakke witte gevel een warm karakter geeft. Elk appartement is voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers, waardoor de toekomstige bewoners genieten van een zee aan ruimte.

Rondom de residentie worden privatieve tuinen aangelegd. Bewoners kunnen van op hun aangename zonneterras genieten van het groene en weidse zicht. Voor een optimaal comfort komen achter het gebouw 16 garageboxen, 13 autostaanplaatsen en een fietsenberging.

Dankzij het gebruik van duurzame materialen geniet deze residentie een kwalitatieve afwerking, die naargelang de wensen van de koper kan worden aangepast.

Benieuwd naar de totale woonbeleving? Klik dan op onderstaande links.

Beleef het exterieur / Beleef het interieur

Interesse in dit project?

Residentie Lethis Stationsstraat - 8860 Lendelede

Karolien lafaut magazine

Ontvang gratis ons magazine!

Ontvang de eerste editie van Live First Class, het lifestyle magazine van Karolien Lafaut.