Post SOCIAL LAFAUT 06 20203
nieuws - 23.06.2020

In de spotlights: ontdek nu de hotspots en projecten in Ardooie

Ook in Ardooie is Karolien Lafaut goed vertegenwoordigd. Het project 8850 is sinds juni 2020 helemaal uitverkocht en we zijn momenteel volop bezig met twee nieuwe projecten, Gardeno en Parkzicht. Met andere woorden: Ardooie is hot and happening. Hoog tijd om deze gezellige gemeente en zijn hotspots wat beter te leren kennen!

1. Meest idyllische plekje: De Waterbek

Sinds 2018 is Ardooie een idyllisch plekje rijker, en dit in de vorm van het opgewaardeerde bufferbekken. Deze prachtige natuurzone werd namelijk voorzien van een speelzone, picknickzone, looppiste en vogelkijkhut. Het is de ideale plaats om met de kindjes te ravotten in de natuur en volledig tot rust te komen.

Adres: Berlingmolenstraat, Ardooie
Foto: copyright gemeente Ardooie

De waterbek karolien lafaut

2. Mooiste boswandeling: Provinciedomein ’t Veld

Als je zin hebt in een rustgevende natuurwandeling, is provinciedomein ’t Veld the place to be. Het domein bestaat uit 44 hectare ongerept bosgebied en is een waar paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. De drie vijvers geven het geheel een extra pittoreske touch. Aan de rustieke cafetaria kan je picknicken en kunnen de kinderen zich uitleven op het speelplein.

Adres: Kasteelstraat 2, Ardooie
Foto: copyright Databank Onroerend Erfgoed - Benjamin Boone

tveld-ardooie-karolien-lafaut

3. Traditionele keuken in een landelijk kader: ’t Hazeveld

Naast een stevige wandeling kan je ook de innerlijke mens versterken in Ardooie. Het klassieke restaurant 't Hazeveld ligt te midden van de Ardooise velden, in een prachtig landelijk kader. In de zomer kan je er lekker eten in de idyllische tuin, in de winter kan je genieten van de warme gezelligheid binnen. In ’t Hazeveld serveren ze traditionele gerechten, aangevuld met seizoensgebonden suggesties.

Adres: Hazestraat 7, Ardooie

4. Dineren in een unieke setting: Rysselendemolen

Wie regelmatig in de regio vertoeft, kent ‘m ongetwijfeld: de molen op het kruispunt van de Pittemsestraat en de N37. In de historische setting van de authentiek gerenoveerde Rysselendemolen kan je op elk moment van de dag terecht voor een heerlijke maaltijd in een uniek kader, van ontbijt tot en met diner. Een aanrader!

Adres: Pittemsestraat 62, Ardooie
Foto: copyright Rysselendemolen

De rysselendemolenkarolien lafaut

5. Een avondje uit: Café Bockor

Zin om je onder te dompelen in het sociale leven van Ardooie? Dan moet je bij Café Bockor op de markt zijn. Dit gezellige etablissement is voor jong en oud the place to be om iets te gaan drinken met vrienden. Ze organiseren ook geregeld thema-avonden en vormen de uitvalsbasis van tal van verenigingen. ’s Middags kan je hier ook terecht voor een snack of dagmenu.

Adres: Marktplein 25, Ardooie

6. Shop till you drop: Yzer Fashion

In de Stationsstraat vind je verschillende handelszaken, waaronder Yzer Fashion. Deze trendy boetiek biedt mooie merken aan voor mannen en vrouwen. Wist je trouwens dat je hier een beroep kan doen op een personal shopping coach? Deze coach gaat op zoek naar de perfecte outfit, rekening houdend met jouw stijl en de gelegenheid in kwestie. Sit back and relax: shoppen was nog nooit zo ontspannend.

Adres: Stationsstraat 22, Ardooie

Karolien Lafaut in Ardooie

Ben je ook helemaal gecharmeerd door deze gezellige gemeente? Ontdek dan onze nieuwbouwprojecten in Ardooie hieronder en wie weet ben jij binnenkort zelf een trotse Ardooienaar.

Gardeno

14 hedendaagse appartementen in het groen: ontdek nu Gardeno en geniet bij aankoop van de tijdelijke lanceringsvoorwaarden.

Gardeno Ardooie Karolien Lafaut

Parkzicht

8 ruime appartementen met fenomenaal zicht op de Markt of het park: maak kennis met Parkzicht en geniet bij aankoop nu van interessante lanceringsvoorwaarden.

Parkzicht Ardooie Karolien Lafaut

Je leest het, in Ardooie is er vanalles te beleven! Ken jij ook leuke hotspots in Ardooie? Laat het gerust weten, dan vullen we het lijstje met plezier aan.

Karolien

Gerust zijn dat jouw vastgoedinvestering opbrengt?

Vraag nu gratis een rendementsstudie aan voor de prestige home
van jouw voorkeur en investeer zonder risico.

Bekijk het aanbod te koop