Karolien Lafaut

Karolien Lafaut staat voor wonen zonder zorgen, in alle luxe en comfort. Maak kennis met onze brede waaier aan unieke prestige homes in West- en Oost-Vlaanderen en met onze verschillende vastgoeddiensten.

  Lores Lafaut DSC6101 2
Hires Lafaut Dsc5759

Zowel onze projecten als onze aanpak zijn Signed by Karolien: persoonlijk en stijlvol, deskundig en kwalitatief.

Over Karolien

Karolien Lafaut kreeg de liefde voor mooie nieuwbouwprojecten met de paplepel ingegeven. Van vader op dochter nam ze in 2005 de tak projectontwikkeling van het familiebedrijf over en drukte ze er meteen haar eigen stempel op: Signed by Karolien.

Met passie voor esthetiek en de focus op luxueus wooncomfort bouwt Karolien samen met haar team gemiddeld 40 à 50 units per jaar die net dát tikkeltje meer bieden: hoogwaardige keukens en sanitair worden verwerkt in mooie en kwalitatief afgewerkte ruimtes, waar een royale lichtinval centraal staat en waar binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan dankzij ruime leefterrassen.

Bij Karolien Lafaut mag je rekenen op een persoonlijke ontvangst in een warm kader. Via onze uitgebreide dienstverlening begeleiden we je graag, van de zoektocht naar jouw droomwoning tot ruimschoots na de oplevering van je nieuwe thuis.

Hires Lafaut Dsc5820
 • Interiors

  Heb je een prestige home bij Karolien Lafaut gekocht? Wij verzorgen ook het interieur van jouw nieuwe woning, van meubilair tot en met decoratie.
  Interiors by Karolien
 • Real estate

  Jouw woning succesvol verkopen? Karolien Lafaut maakt je pand verkoopsklaar en zet het als professionele vastgoedmakelaar aantrekkelijk in de markt.
  Bekijk panden te koop
 • Property styling

  Heb je een pand te koop maar mist het nog wat aankleding? Met een frisse vastgoedstyling van Karolien Lafaut trekt jouw eigendom meteen de aandacht.
  Contacteer ons

Ons team

Karolien Lafaut Lafaut Projects

Karolien Lafaut, Zaakvoerster

Hires Lafaut Dsc6010

Hélène Dobbels, Aan- en verkoopverantwoordelijke

Hires Lafaut Dsc5795

Charlotte Verfaillie, Juriste

Hires Lafaut Dsc5911

Joachim Fovel, Projectleider

Hires Karolien MW14129

Lien De Loof, Interieurarchitecte

Karolien lafaut magazine

Ontvang gratis ons magazine!

Ontvang de eerste editie van Live First Class, het lifestyle magazine van Karolien Lafaut.