Karolien Lafaut

Karolien Lafaut staat voor wonen zonder zorgen, in alle luxe en comfort. Maak kennis met onze brede waaier aan unieke prestige homes in West- en Oost-Vlaanderen en met onze verschillende vastgoeddiensten.

  Hires Lafaut Mei WAL5374
Hires Lafaut Mei WAL5532

Zowel onze projecten als onze aanpak zijn Signed by Karolien: persoonlijk en stijlvol, deskundig en kwalitatief.

Over Karolien

Karolien Lafaut kreeg de liefde voor mooie nieuwbouwprojecten met de paplepel ingegeven. Van vader op dochter nam ze in 2005 de tak projectontwikkeling van het familiebedrijf over en drukte ze er meteen haar eigen stempel op: Signed by Karolien.

Met passie voor esthetiek en de focus op luxueus wooncomfort bouwt Karolien samen met haar team gemiddeld 40 à 50 units per jaar die net dát tikkeltje meer bieden: hoogwaardige keukens en sanitair worden verwerkt in mooie en kwalitatief afgewerkte ruimtes, waar een royale lichtinval centraal staat en waar binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan dankzij ruime leefterrassen.

Bij Karolien Lafaut mag je rekenen op een persoonlijke ontvangst in een warm kader. Via onze uitgebreide dienstverlening begeleiden we je graag, van de zoektocht naar jouw droomwoning tot ruimschoots na de oplevering van je nieuwe thuis.

Hires Lafaut Mei WAL5438
 • Interiors

  Heb je een prestige home bij Karolien Lafaut gekocht? Wij verzorgen ook het interieur van jouw nieuwe woning, van meubilair tot en met decoratie.
  Interiors by Karolien
 • Real estate

  Jouw woning succesvol verkopen? Karolien Lafaut maakt je pand verkoopsklaar en zet het als professionele vastgoedmakelaar aantrekkelijk in de markt.
  Bekijk panden te koop
 • Property styling

  Heb je een pand te koop maar mist het nog wat aankleding? Met een frisse vastgoedstyling van Karolien Lafaut trekt jouw eigendom meteen de aandacht.
  Ontdek meer

Ons team

Hires Lafaut Mei WAL5364

Karolien Lafaut, Zaakvoerster - BIV 501 303

Hires Lafaut Mei WAL5441

Hélène Dobbels, Aan- en verkoopverantwoordelijke - BIV 509 368

Hires Lafaut Mei WAL5511

Charlotte Verfaillie, Juriste

Hires Lafaut Mei WAL5430

Joachim Fovel, Projectleider

Hires Lafaut Mei WAL5387b

Lien De Loof, Interieurarchitecte

Hires Lafaut Mei WAL5385

Famke Vandendriessche, Commercieel medewerkster

Karolien lafaut magazine

Ontvang gratis ons magazine!

Ontvang de eerste editie van Live First Class, het lifestyle magazine van Karolien Lafaut.