Roeselare kantoor Real Estate etalage
nieuws - 27.10.2020

Nieuw kantoor voor Real Estate by Karolien in Roeselare geopend!

“Het nieuwe kantoor ligt in ons nieuwbouwproject Hof ter Walle langs de Hippoliet Spilleboutdreef, een locatie die we vooral kiezen voor de centrale en vlot bereikbare ligging aan de rand van het stadscentrum”, vertelt Karolien Lafaut.

“Vanuit onze visie om onze klanten maximaal te ontzorgen, willen we met het nieuwe kantoor onze immodiensten nog dichter bij de klant brengen. Op die manier kiezen klanten zelf of ze vanuit Tielt of Roeselare bediend worden en voor ons is het een opportuniteit om meer voet aan wal te krijgen in de dynamische vastgoedmarkt van Roeselare.”

Elke voormiddag open

We zijn elke werkdag open van 9u tot 12u30. Uiteraard kan je buiten de kantooruren ook steeds op afspraak bij ons terecht.

Ook nieuw kantoor in Tielt

Ook de huidige locatie van ons kantoor op de Markt in Tielt wordt begin volgend jaar omgeruild voor een nieuw en ruimer kantoor langs de Ringlaan in Tielt. In dit kantoor zullen alle diensten van Karolien Lafaut een plekje krijgen.

Roeselare kantoor Real Estate interieur

Meer lezen over ons nieuw kantoor?

Verkoop- of verhuurplannen? Of op zoek naar een bestaande woning te koop of te huur? Neem dan zeker ook een kijkje op de website van Real Estate by Karolien Lafaut!

Karolien

Gerust zijn dat jouw vastgoedinvestering opbrengt?

Vraag nu gratis een rendementsstudie aan voor de prestige home
van jouw voorkeur en investeer zonder risico.

Bekijk het aanbod te koop