COVERS
nieuws - 16.12.2021

Proud to announce: de tweede editie van Live First Class

Met gepaste trots stellen we de nieuwe editie van ons lifestyle magazine voor: we bundelden het resultaat van tal van boeiende babbels en brainstorms over wonen, leven en ondernemen samen in Live First Class #2. Een voorproefje van wat je mag verwachten!

INTERVIEWKL

Bakken interieurinspiratie

Eerst en vooral nemen we je mee op een inspirationele tocht langsheen de stylingprojecten van Interiors by Karolien en vang je in dit magazine een glimp op van ons nieuw kantoor in Tielt. Dat werd detail per detail een echte Karolien Lafaut-plek en een toonbeeld van hoe je warmte brengt in een strak interieur. In de materialenrubriek laten we je dan weer wegdromen bij allerlei soorten raamdecoratie die vandaag helemaal trending zijn.

Interviews met straffe dames

Nog meer interieurideeën krijg je van Antwerpse influencer, schrijfster, presentatrice en co-owner van een designwinkel Anne-Catherine 'Clo Clo' Gerets. We praatten met haar over haar carrière en liefde voor de Scandinavische woonstijl. Verder deelt Conny Vandendriessche haar ervaring als onder meer leading lady van Stella P. en haar persoonlijk advies voor startende vrouwelijke ondernemers.

WAL6354

Met dit lifestyle magazine bied ik graag een inspiratiegids
voor wie zorgeloos wil bouwen, verkopen of verhuizen.

Karolien Lafaut

Onze nieuwbouwprojecten in de spotlight

Uiteraard stellen we ook onze nieuwbouwprojecten aan je voor. Dat doen we naar goede gewoonte aan de hand van interviews met onze partners, van architect tot keukenspecialist, en met ons eigen team. Daarnaast plaatsen we een hotspot voor architectuurliefhebbers in één van onze favoriete steden, Roeselare, in de kijker.

Zin gekregen om even te onthaasten bij een heerlijke dosis leesvoer?
Vraag hier jouw magazine aan en laat je inspireren!

Karolien

Gerust zijn dat jouw vastgoedinvestering opbrengt?

Vraag nu gratis een rendementsstudie aan voor de prestige home
van jouw voorkeur en investeer zonder risico.

Bekijk het aanbod te koop