Hires Karolien MW14284
nieuws - 22.10.2019

Interiors by Karolien

Een nieuwe dienst van Karolien Lafaut

Het idee voor Interiors by Karolien is ontstaan doordat Karolien af en toe de vraag kreeg van klanten om hun appartement te helpen inrichten.

"Mijn klanten weten dat ik van een mooi interieur hou en het graag gezellig maak in huis. Door samen op zoek te gaan naar passend meubilair, voelde ik dat er hier méér in zat. Zouden jonge, hardwerkende koppels of gezinnen met kinderen er dan niet bij gebaat zijn om een volledig afgewerkt interieur te hebben tegen het ogenblik dat ze moeten verhuizen? We denken bijvoorbeeld aan mensen die geen tijd hebben om in het weekend tal van meubel- en decoratiezaken af te schuimen en die na een drukke dag toch willen thuiskomen in een warm en gezellig nest.

Interiors by karolien lafaut kaarsen kast planten

We lieten een marktonderzoek uitvoeren om zeker te zijn dat we op het juiste spoor zaten. Daaruit bleek samengevat dat maar liefst 80 % meer dan openstaat voor dit idee. Het bevestigde het gevoel dat er muziek in het concept zat, dus gingen we concreet aan de slag. We zijn naar beurzen geweest, volgden workshops en maakten moodboards om verschillende stijlen te kunnen vastleggen", vertelt Karolien.

Het volledige traject resulteerde in Interiors by Karolien. Wie hiervoor kiest, krijgt een stijlvol interieur met spullen die elkaar versterken en samen één mooi geheel vormen, aan een aantrekkelijkere prijs dan wanneer je alle spullen los in de winkel zou kopen.

Drie tijdloze stijlen

Om voor ieders smaak een oplossing te kunnen bieden, stelde Karolien verschillende pakketten samen met meubels en decoratie in een specifieke stijl met een tijdloos karakter:

  • FLORENCE: landelijk
  • MILA: modern
  • LEONOR: Scandinavisch

"Binnen deze drie stijlen bieden we per meubelstuk telkens twee opties aan. Zo stel je binnen de gekozen stijl je eigen pakket samen. Om onze pakketten helemaal on trend te houden, brengen we om de zes maanden vernieuwingen in elke stijl aan", aldus Karolien.

Hires Karolien MW14251

Meubilair en decoratie, samen of apart

Heb je enkel nood aan meubilair en werk je de rest liever af met eigen spullen? Dan kan je ook het meubilairpakket per stijl bestellen. Omgekeerd geldt hetzelfde: beschik je al over de nodige meubels maar wil je de finishing touch aan Interiors by Karolien overlaten? Dan kan je kiezen voor een decoratiepakket per stijl.

Ben je benieuwd naar de verschillende stijlen en onze aanpak? Ontdek alles op onze pagina over Interiors by Karolien.

Karolien

Gerust zijn dat jouw vastgoedinvestering opbrengt?

Vraag nu gratis een rendementsstudie aan voor de prestige home
van jouw voorkeur en investeer zonder risico.

Bekijk het aanbod te koop