Nieuwe website voor Interiors by Karolien
nieuws - 28.02.2022

Get inspired: Interiors by Karolien heeft een nieuwe website

Big news: onze interieurprojecten kregen hun eigen plekje op het web! Je ontdekt een wereld vol wooninspiratie en alles over hoe wij jouw interieur stijlvol en praktisch inrichten op de nieuwe site van Interiors by Karolien.

Helemaal thuis in de wereld van bouwen en wonen, focust Karolien Lafaut met de interieurtak van haar bedrijf op haar passie voor esthetiek en 100% ontzorging. Interiors by Karolien is een betaalbaar maatconcept voor al wie bouwt of verbouwt en een stijlvolle stek wenst, maar daar het oog of de tijd niet voor heeft.

Met verschillende succesvolle projecten in portfolio was de tijd rijp om Interiors by Karolien een eigen online identiteit te geven. Enter interiorsbykarolien.be: de place to be als je je interieur van A tot Z wil laten inrichten.

De nieuwe website biedt een overzicht van hoe onze interieurarchitecten te werk gaan en laat je alvast wegdromen bij enkele eye-catching realisaties die je een idee geven van de diverse stijlmogelijkheden. Hou ook zeker de Interiors-blog in de gaten voor tal van interieurtips en niet te missen trends voor bij jou thuis.

Interiors by Karolien stijl Mila

Wil jij jouw woning-to-be graag in een smaakvol jasje gieten? Dankzij Interiors by Karolien verhuis je zonder zorgen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende babbel.

Karolien

Gerust zijn dat jouw vastgoedinvestering opbrengt?

Vraag nu gratis een rendementsstudie aan voor de prestige home
van jouw voorkeur en investeer zonder risico.

Bekijk het aanbod te koop