PARKZICHT EXTERIEUR V3 CAM 005 NEW
nieuws - 04.01.2024

Residentie Parkzicht 2 is het laatste puzzelstukje in Ardooie

Tussen de Markt en het groene Volkspark van Ardooie vind je Parkzicht 2. In een perfecte symbiose van de levendige stad en de rustgevende natuur kan dit nieuwbouwproject uitpakken met heel wat troeven: kwalitatieve BEN-appartementen, lichtrijke leefruimtes en royale tuinen of terrassen die zicht geven op het achterliggende groen. Kortom: een echte opportuniteit voor wie een comfortabele en veelzijdige thuis zoekt in hartje West-Vlaanderen.

Kwalitatief modern

Residentie Parkzicht 2 omvat in totaal acht BEN-units, waarvan twee penthouses en drie appartementen met een eigen tuin. Binnen elk van deze units gaan de moderne architectuur en kwalitatieve afwerkingen hand in hand met duurzaamheid. Zo worden lucht/water-warmtepompen en zonnepanelen voorzien, kunnen de gelijkvloerse appartementen gebruikmaken van water uit de regenput en is er een mogelijkheid om laadpalen te plaatsen.

Wonen is beleven

Dankzij de centrale ligging in de Stationstraat in Ardooie, schuin tegenover het Marktplein, komen bewoners thuis in een buurt waar altijd iets te beleven valt. Vanuit de appartementen geniet je vanop de eerste rij van de jaarlijkse Sint-Maartensstoet en profiteer je van een ruim horeca- en shopaanbod.

Verder kunnen inwoners en bezoekers in Ardooie genieten van een breed patrimonium aan erfgoedgebouwen en natuurgebieden. Provinciaal Domein ’t Veld biedt 44 hectare aan ongerepte bossen en een hengelvijver. De Waterbek is dan weer een idyllische plek voor een rustgevende wandeling of picknick. Het nabijgelegen Volkspark vormt ten slotte de groene long van het Ardooise centrum.

“De warme materialisatie geeft Residentie Parkzicht 2 een eigen identiteit”

Architecten Verfaillie-Boucquet

PARKZICHT EXTERIEUR V3 CAM 003

Comfortabel en herkenbaar

Net als voor de voorgaande residentie mocht lokaal architectenbureau Verfaillie-Boucquet de lijnen van Parkzicht 2 uitzetten. De rode gevelsteen refereert naar de baksteenarchitectuur die sterk aanwezig is in het straatbeeld. Daarnaast wordt de centrale traphal geaccentueerd door middel van een uitspringend houtvolume, wat voor verticaliteit en warmte zorgt. Verder vormt het rechthoekige hoofdvolume met de horizontale spekbanden tussen de bouwlagen een herkenningspunt in Ardooie.

De een- of twee slaapkamerappartementen beschikken over parkgerichte leefruimtes en worden afgewerkt met hoge ramen, om zo tegemoet te komen aan ieders comfortabele woonwensen. De bewoonbare oppervlaktes variëren van 72 m² tot 120 m² in de penthouses op de tweede verdieping. De zuidgerichte terrassen tot wel 30 m² vormen de kers op de taart. Het gebruik van individuele lucht/water-warmtepompen in combinatie met vloerverwarming zorgt voor een aangename en energiezuinige warmteverdeling. Daarnaast voldoet Parkzicht 2 aan de strenge isolatienormen en behaalt het een E-peil van E30.

Krijg zicht op Residentie Parkzicht 2!

Kom je graag meer te weten over dit unieke woonproject? Bekijk hier alle info of contacteer ons.

Karolien

Gerust zijn dat jouw vastgoedinvestering opbrengt?

Vraag nu gratis een rendementsstudie aan voor de prestige home
van jouw voorkeur en investeer zonder risico.

Bekijk het aanbod te koop