Lafaut Karolien
nieuws - 14.03.2020

Update Interiors by Karolien in Made In West-Vlaanderen

Karolien gaf onlangs een update over Interiors by Karolien voor het online ondernemersmagazine Made In West-Vlaanderen. Lees het integrale artikel hieronder!

"Karolien Lafaut geeft nieuwe dimensie aan haar bedrijf"

TIELT – Eind vorig jaar lanceerde projectontwikkelaar Karolien Lafaut uit Tielt een nieuwe dienst voor zijn kopers: wie een nieuwbouwwoning of -appartement koopt, kan via Interiors by Karolien zijn nieuwe woonst volledig laten inrichten, tot het vaasje op de salontafel toe. Enkele maanden na de lancering heeft Karolien Lafaut het over een succes. “De eerste interieurpakketten werden verkocht en onze interieurafdeling is nu volop bezig met de inrichting van enkele nieuwe appartementen”, aldus zaakvoerster Karolien Lafaut.

Projectontwikkelingsbedrijf Karolien Lafaut werd in 2005 opgericht onder de naam Lafaut Projects. In 2019 voerde het bedrijf een rebranding door en sindsdien gaat het verder onder de naam van de zaakvoerster, Karolien Lafaut. Als projectontwikkelaar bouwt Karolien Lafaut residentiële nieuwbouwprojecten in West-Vlaanderen met een focus op de ruime regio rond Tielt en op de kust, aan een gemiddelde van 50 units op jaarbasis. Naast projectontwikkeling biedt het bedrijf met Interiors by Karolien ook interieurpakketten op maat aan.

De vage droom van Karolien Lafaut om ook meer te doen met interieur leefde al langer en kreeg concreet vorm via Interiors by Karolien. Het team drukt hiermee een eigen stempel op de markt van projectontwikkeling en gaat een stap verder dan de klassieke koperbegeleiding. “Met Interiors by Karolien hebben we een extra service gecreëerd”, aldus Karolien. “Wie een appartement of huis aankoopt, kan kiezen voor the whole package en verhuist naar een volledig geschilderde woning of appartement met een geïnstalleerd interieur, tot verlichting en decoratie toe. Het was even afwachten of de positieve signalen uit het gevoerde marktonderzoek zich ook zouden uiten in de praktijk, maar we hebben intussen al meerdere interieurpakketten verkocht. Veel kopers reageren enthousiast, vooral omdat ze zich niets moeten aantrekken van de levering en installatie van nieuw meubilair en omdat ze gerust zijn dat ze in een sfeervolle woning zullen thuiskomen.”

Dienst aan klanten

De klanten van Karolien Lafaut kunnen kiezen uit drie stijlen – modern, landelijk of Scandinavisch – en kopen hun interieur als een pakket. “Voor klanten die hun gading niet vinden in een van onze pakketten, kunnen we het interieur volledig ook op maat uitwerken”, aldus Lafaut. “Daarvoor kunnen ze terecht bij onze inhouse interieurarchitecte, die in nauw overleg alle ruimtes aankleedt volgens de specifieke wensen van de klant. Of de klant nu kiest voor een interieurpakket of voor een interieur op maat, wij zorgen altijd voor de volledige afwerking en inrichting. Dat bespaart de klant heel wat tijd, geld en keuze- en verhuisstress. Uiteindelijk hoeft hij enkel z’n huisraad en persoonlijke spullen te verhuizen.”

Karolien

Gerust zijn dat jouw vastgoedinvestering opbrengt?

Vraag nu gratis een rendementsstudie aan voor de prestige home
van jouw voorkeur en investeer zonder risico.

Bekijk het aanbod te koop