Header blog3
nieuws - 14.06.2019

Welkom bij Karolien Lafaut

“Een klein jaar geleden begon het idee voor een nieuwe look and feel op te borrelen. Ik wou de nadruk meer op onze persoonlijke aanpak leggen en mijn eigen identiteit koppelen aan de diensten die we aanbieden, waardoor een nieuwe naam zich als het ware opdrong. En wat is er dan duidelijker dan mijn eigen naam te gebruiken?” begint Karolien. “Als jong meisje was ik al geïntrigeerd door projectontwikkeling in al zijn facetten. Ik ging vaak op pad met mijn vader Bernard, die samen met mijn moeder het aannemersbedrijf AO Lafaut runde en onder een zijtak ook aan projectontwikkeling deed. Ik kreeg het vak en het ondernemerschap dus met de paplepel in de mond en startte 15 jaar geleden met projectontwikkeling onder de naam Lafaut Projects.”

Hires Lafaut DSC6095

Focus op de klant en de toekomst

“Het voorbije decennium heb ik een team uitgebouwd van medewerkers die elk een eigen niche binnen de projectontwikkeling beheersen. Joachim neemt als ingenieur het technische aspect voor zijn rekening, Charlotte is juriste en zorgt dat we projecten op goede locaties vinden, en Hélène verzorgt de sales en marketing. Bovendien verwelkomen we binnenkort een interieurarchitecte in ons team, die ervoor zal zorgen dat we nog beter kunnen inspelen op de wensen van de klant. Zij nemen met kennis van zaken heel wat praktisch werk uit mijn handen. Hierdoor kan ik mij ten volle concentreren op de visie en de uitbouw van Karolien Lafaut, en kan ik flexibel inspelen op klanten die mijn mening of advies vragen over de aankoop, de bouw of het interieur van hun woning of appartement. Die persoonlijke aanpak zal altijd primeren, een visie die gedragen wordt door onze nieuwe naam en het nieuwe logo,” aldus Karolien.

Signed by Karolien

“Daarnaast zie je in mijn projecten steeds een stuk van mijn eigen identiteit terugkeren. De aspecten waar ik persoonlijk veel belang aan hecht – zoals een karaktervolle gevel, lichtrijke ruimtes en groen in de omgeving – verwerk ik ook in mijn projecten. Het rendement per m² gaat hierdoor soms ten koste van de hoge afwerkingsgraad of meer ruimte per unit. We zijn geen doorsnee projectontwikkelaar die enkel uit financieel oogpunt bouwt. Bij ons moet het plaatje af zijn.”

De toekomst voor Karolien Lafaut

“Volgend jaar nemen we onze intrek in ons nieuw kantoor in Residentie 8700, langs de Ringlaan in Tielt. Ook daar zal het er persoonlijk en gemoedelijk aan toe gaan. Wie bij ons op kantoor komt, komt bij Karolien binnen en is meteen op zijn gemak. Die haast familiale aanpak willen we ook in de toekomst aanhouden, bij een verdere uitbreiding van ons aanbod en onze diensten, aanhouden. We hebben al heel wat ideeën, het één al wat concreter dan het ander, maar de rebranding is alvast een eerste stap in het grotere geheel.”

1710 MACZEK BEELD03 w
Karolien

Gerust zijn dat jouw vastgoedinvestering opbrengt?

Vraag nu gratis een rendementsstudie aan voor de prestige home
van jouw voorkeur en investeer zonder risico.

Bekijk het aanbod te koop